În perioada 19 iulie – 29 august, încep lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare de la 21 de puncte de acces din 11 staţii de metrou. Stațiile automatizate de bike-sharing I’Velo Urban sunt complementare mijloacelor de transport în comun și le poți regăsi în principalele zone ale orașului.

În perioada următoare vor fi modernizate și stațiile de metrou din centrul orașului: Piața Unirii intrările dinspre magistrala 1 și 2, Piața Victoriei, Aurel Vlaicu, dar și în alte 9 stații de metrou din București. Ca să eviți eventualele neplăceri legate de aceste lucrări de modernizare, poți folosi bicicletele I’Velo Urban. Cu ajutorul bicicletelor te poți deplasa mai ușor și poți evita traficul aglomerat din București.

Acum este foarte simplu să mergi către locul de muncă sau să folosești bicicleta în toate drumurile pe care le ai de făcut în oraș. Poți închiria sau returna o bicicletă într-una din cele 12 stații automatizate și poți pedala fără griji. Este foarte simplu să intri în posesia cardului și să începi să pedalezi chiar de mâine.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”