Logo Raiffeisen Bank Logo Kaufland Logo Kaufland

I’Velo App

Timp de câteva luni am construit o nouă aplicație în jurul nevoilor tale. Noi zicem că este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Totuși, încă suntem la început, și, prin urmare, te rugăm să ai înțelegere față de noi dacă o mai scrântim.

Totuși, sperăm să-ți placă și să le găsești și utile:

 • Poți să te plimbi cât vrei
  • În mod normal, o închirie durează 120 de minute. Acum însă, dacă ai nevoie de mai mult timp trebuie doar să scanezi codul de pe bicicletă și primești încă 120 de minute. Și asta fără costuri suplimentare
 • E mult mai simplu să-ți faci un cont
  • Fotografiezi cartea de identitate și îți faci un selfie direct din aplicație iar informațiile ajung direct la operatorii noștri pentru validare
 • Plățile sunt recurente
  • Îți salvezi un card bancar în aplicați și nu mai ai grija plăților
 • Semnalează o defecțiune
  • Acum e mai simplu să anunți dacă ceva nu merge bine sau chiar să oprești forțat o cursă
 • Ai acces nelimitat
  • Cu aplicația poți scana și închiria atât bicicletele din stațiile automatizate cât și bicicletele I’Velo din parcurile din București sau din celelalte orașe din țară
 • Toate informațiile tale într-un singur loc
  • Poți să vezi istoricul curselor tale, a plaților, drepturile, obligațiile și permisiunile tale precum și alte date statistice în secțiunea Contul meu. Aceleași informații, în același format simplu sunt disponibile și pe ivelo.ro/contul_meu

Ce zici? Nu e mișto noua aplicație?

Descarcă noua aplicație I’Velo! Încearc-o, sigur o să-ți placă!

FAQ

I’Velo Urban este primul serviciu automatizat de bike-sharing din Bucuresti. Bicicletele pot fi închiriate în baza unor carduri și sunt disponibile 7 zile din 7.

Noutatea conceptului este închirierea bicicletei pentru deplasarea rapidă și evitarea traficului aglomerat în zona centrală a orașului.

În funcție de abonamentul achiziționat, utilizatorii pot folosi bicicleta de mai multe ori pe zi, în baza oricărui tip de abonament (zi/lunar/3 luni/6 luni/anual). Returnarea bicicletei mai tarziu de minutele incluse în abonament, atrage costuri suplimentare pentru utilizator, indiferent de tipul abonamentului.

Pentru a deveni utilizator I’Velo Urban trebuie să obții un card I’Velo, pe care il poți ridica, contra cost, de la sediul I’Velo Urban din str. Prof. Ion Bogdan, nr. 21 (zona Dorobanți) sau de la unul dintre centrele de închirieri I’Velo Relax* din parcurile Herăstrău (metrou Aviatorilor) sau Tineretului (intrarea Șincai).

Odată ridicat cardul, îți poți face un abonament fie la centrul de unde ai ridicat cardul, fie ulterior pe www.ivelo.ro / contul meu.

*Centrele I’Velo Relax, pe perioada iernii sunt închise.

După ce ai intrat în posesia cardului, te poți duce la orice stație I’Velo Urban pentru a închiria o bicicletă, pașii de închiriere fiind:

 1. apropie cardul de cititorul de sub ecranul principal,
 2. introdu codul PIN alocat cardului tău,
 3. alege o bicicletă selectând numărul aferent unei biciclete disponibile de pe ecran,
 4. ridică chitanța (în cazul în care e solicitată)
 5. preia bicicleta selectată în termen de 15 secunde, din poziția care va emite culoarea verde intermitent

Pentru orice tip de abonament (zi/o lună/3 luni/6 luni/anual), utilizatorii pot realiza multiple închirieri, cu o pauză între acestea. Durata sesiunii de închiriere și a pauzei diferă în funcție de abonamentul achiziționat.

Un stâlp de culoare verde arată ca o bicicletă poate fi închiriată sau poate fi returnată.

Lumina roșie semnifică un stâlp de andocare defect sau indisponibil.

Mai multe

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”