Te-ai gândit că bicicleta e cel mai bun mijloc de transport în București pentru că te-ai săturat de traficul infernal de la orele de vârf și așteptatul la semafor, nu-i așa? Suntem de acord cu tine, iar o bicicletă I’Velo Urban este soluția perfectă pentru a ajunge mai rapid oriunde ai nevoie.

Dacă deja ai intrat în posesia cardului, acum tot ce trebuie să faci este să mergi la cea mai apropiată stație automatizată și să te bucuri de pedalat.

Sistemul este gândit foarte simplu, știm că timpul e prețios pentru tine și în mai puțin de un minut poți inchiria o bicicletă. Tot ce trebuie să faci este să mergi la ecranul principal al stației, să apropii cardul de cititor, să introduci codul PIN și să alegi o bicicletă.

Ai ales, de exemplu bicicleta care era blocată în stâlpul cu numărul 3? O să observi că acum stâlpul va emite culoare verde intermitent. Din momentul acesta ai 15 secunde să mergi la stâlp și să retragi fără probleme bicicleta.

Simplu, nu? Tot ce trebuie să faci este să-ți achiziționezi un card I’Velo Urban. Îți poți face un cont în mai puțin de 3 minute pentru a fi chiar de astăzi biciclist urban.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”