Pe bicicletă și trotinetă nelimitat, simplu și rapid!

Este mai simplu și rapid să devii client I’Velo, doar cu numărul de telefon Orange!

Am lansat o nouă versiune a aplicație I’Velo, una în care am simplificat semnificativ procesul de înrolare și accesul la serviciile noastre.

Pe scurt, abonații Orange, persoane fizice, se pot înregistra – utilizând aplicația I’Velo – doar prin furnizarea numărului de telefon și introducerea unui sms de verificare. Simplu, așa-i?

Astfel, vei putea închiria de la stațiile automatizate I’Velo biciclete și trotinete nelimitat, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea, cu aplicația I’Velo poți închiria și biciclete de la centrele Relax din Alba Iulia, Brașov, București, Constanța, Iași, Oradea și Sibiu.

Cum faci asta? Simplu:

  1. Descarcă aplicația I’Velo din App Store sau Google Play;
  2. Acceptă condițiile de utilizare;
  3. Creează-ți un cont nou;
  4. Alege să te autentifici cu numărul de telefon Orange, dacă ai un abonament pe persoană fizică;
  5. Introdu numărul de telefon, numele și prenumele. Vei primi un cod de validare prin SMS, pe care să-l introduci în aplicație.

Stai liniștit, dacă nu ai abonament Orange, în continuare poți să-ți scanezi buletinul cu aplicația I’Velo, iar colegii noștri îți vor valida contul.

Ne bucurăm că împreună susținem mobilitatea urbană pentru un stil de viață sănătos și activ, dar și pentru un oraș mai verde, mai sănătos, mai puțin poluat. I’Velo este un serviciu de bike-sharing, pe care l-am construit, îmbunătățit și o să continuăm să-l modelăm în jurul utilizatorilor noștri.