Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Kaufland România anunță lansarea primei stații automatizate cu biciclete și trotinete.

Serviciile de bike-sharing I’Velo Urban și Relax sunt completate de acum și cu servicii de transport cu trotineta, unificate prin aplicația I’Velo.

Alegerea modalităților alternative de transport – bicicletă, trotinetă, bicicletă electrică – este una dintre cele mai sănătoase abordări ale vieții cotidiene. Înseamnă bucurie și înseamnă libertate și, deloc în ultimul rând, una dintre cele mai simple și mai eficiente căi de a ne purta prietenos cu Pământul.

Trotinetele I’Velo pot fi testate gratuit, până pe 30 noiembrie, în baza unui abonament activ și cu ajutorul aplicatiei I’Velo. Pentru noi, părerea utilizatorilor noștri contează, iar feedback-ul activ primit pe adresa ivelo@greenrevolution.ro ne va ajuta să punem la punct ultimele detalii legate de funcționalitatea sistemului!

Trotineta electrică poate fi o alternativă avantajoasă, potrivită atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți, în drumul lor spre școală, fiind o amodalitate plăcută pentru petrecerea timpului liber.

Cum se închiriază o trotinetă I’Velo? E atât de simplu! Se scanează trotineta din orice stație Urban sau din centrele Relax, începe plimbarea, iar la final, se revine în stație și trotineta este andocată sau se returnează in centrele Relax.

Ne-am dorit să fim primii, în domeniile în care ne-am implicat, să inovăm și să schimbăm mentalități, structuri, acțiuni. Acum avem și prima stație hibrid din lume, cu biciclete și trotinete, care să ne ajute să ne deplasăm mai ușor prin oraș! Noi credem cu tărie că fiecare dintre noi trebuie să se bucure de un mediu curat și să aibă la îndemână cât mai multe soluții de transport urban alternativ, sustenabil și sănătos! Ne dorim să facem asta și în continuare și avem nevoie de suport”, a declarat Raluca Fișer, Președintele Green Revolution.

Vedem tot mai multe trotinete electrice în București și suntem bucuroși să putem oferi acest nou serviciu utilizatorilor I’Velo. De mai mult de 10 ani, Raiffeisen Bank încurajează transportul alternativ în orașe – este singura soluție pentru a trăi într-un mediu curat și nepoluat. Vom continua eforturile în acest sens și investițiile în programe care să determine tot mai mulți oameni să renunțe la mașină și să aleagă alte mijloace de transport”, declară Corina Vasile, Director de Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank România.

Clienții vor avea acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației sau a cardului de membru. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achiziționat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanți (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).