Ia-ți cel mai avantajos abonament cu acces nelimitat la I’Velo și acum te poți da și cu trotineta electrică de la 1 leu/zi!!!

Trotinetele I’Velo au revenit în stațiile automatizate I’Velo Urban  și în centrele I’Velo Relax!!

Descarcă noua aplicație I’Velo din App Store și Google Play și bucură-te de noile servicii I’Velo: abonamente nelimitat la trotinete și biciclete. Plătești o dată și folosești cât vrei fără alte costuri suplimentare. Sună bine, așa-i? Trotinetele se pot închiria doar cu noua aplicație I’Velo: scanezi codul QR, te plimbi și returnezi trotineta într-o stație I’Velo Urban sau centru I’Velo Relax.

Alege abonamentul I’Velo care ți se potrivește.

Abonament de un an? Este cel mai avantajos! Deci ești determinat să-ți schimbi stilul de viață!? Așadar vei avea biciclete și trotinete la dispoziția ta nelimitat. Plătești o dată și folosești cât vrei fără alte costuri suplimentare. Ține cont însă că trebuie scanezi la fiecare două ore codul bicicletei sau trotinetei închiriate și să le returnezi la finalul utilizării.

  • De fiecare dată când faci o închiriere primești 120 de minute gratuite.
  • Nu e suficient? Cere încă 120 de minute apăsând ”Extra Time”. Nu costă nimic.
  • Poți închiria bicicletele și trotinete electrice atât din stațiile automatizate cât și bicicletele din centrele de închiriere I’Velo.

Descarcă gratuit aplicația I’Velo pentru abonament.

Ai acces la trotinetele și bicicletele I’Velo din 16 stații Urban, 2 centre Relax și peste 1000 de biciclete!