Later Edit: Dragii noștri, vă mulțumim pentru că ați participat la concurs și pentru că ați ales să pedalați cu I’Velo Relax în parcul Titan. Cei 3 câștigători ai voucherelor la Therme sunt:

  • Plopeanu Aura-Mădălina
  • Cozmean Laurențiu-Cornel
  • Ghiță Teodor-Daniel

Voucherele pot fi ridicate de la centrul I’Velo din parcul Titan începând de astăzi, 15 august.

Perioada de vară este rezervată vacanțelor, plimbărilor lungi în parc cu bicicleta alături de prieteni și zilelor în care relaxarea este pe primul plan. Ne place să îmbinăm utilul cu plăcut – așa este și proiectul I’Velo Relax, îmbină perfect plimbările relaxante cu transportul alternativ prin oraș.

În perioada 1 – 10 august, vino în centrul de închiriere din parcul Titan (intrarea dinspre Globul Pământesc), închiriază o bicicletă pentru 2 ore și intri automat în concurs. Alături de prietenii de la Therme am pregătit pentru voi 3 vouchere pentru toată familia pentru o zi întreagă de relaxare. Cu cât închiriezi de mai multe ori, cu atât șansele tale de câștig cresc.

Dacă I’Velo este locul potrivit pentru a-ți petrece timpul liber cu bicicleta, Therme este locul destinat celor care își doresc câteva ore de vacanță, de relaxare și deconectare sau de distracție alături de familie. Vă așteptăm la centrul din parcul Titan să pedalăm și să vă premiem!

Câștigătorii vor fi extrași și anunțați prin tragere la sorți în data 11 august, iar premiile poate fi ridicate de la centrul I’Velo Relax din Titan până la data de 18 august.

Regulamentul concursului poate fi găsit aici

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”