Green Revolution îți oferă cele mai performante parcări pentru biciclete

Asociația Green Revolution, ONG cu o experiență de peste 10 ani în domeniul mobilității și transportului alternativ, este permanent implicată în implementarea celor mai bune practici de mediu în cele mai diverse domenii, de la cele mai bune programe de eficiență energetică până la inovații de produse și inițiative de sustenabilitate socială și mobilitate smart.

Green Revolution este în permanență axată atât pe directivele europene care urmăresc obținerea unei economii și societăți cu un nivel net al emisiilor egal cu zero până în 2050, cât și pe inițiativele naționale care pot contribui la atingerea obiectivului de neutralitate climatică pentru mijlocul acestui secol.

Asociația vine în acest sens în întâmpinarea instituțiilor publice care se aliniază cu prevederile Legii nr. 250/2020, adoptată de Parlamentul României, Lege care stabilește obligativitatea montării a minimum 10 pacrări pentru biciclete în proximitatea clădirilor publice sau de utilitate publică, unităților de învățământ preuniversitar de stat, piețelor agroalimentare, târgurilor, autogărilor și stațiilor de cale ferată.

Pentru asigurarea calității executării acestor lucrări și dotarea cu echipamente corespunzătoare, legea mai prevede și obligativitatea beneficiarului de a include reprezentați ai unor ONG-uri în comisia de recepție a lucrărilor.
Atât pentru instituțiile publice cât și pentru companiile private, Green Revolution oferă suport în alegerea echipamentelor optime dintr-o gamă vastă de produse destinate parcărilor de biciclete și nu numai, marca VelopA.

VelopA este una dintre cele mai mari companii olandeze de mobilier stradal, parcări de biciclete și echipamente, cu peste 60 de ani de experiență. Green Revolution este distribuitor unic și oficial al companiei în România.

Produsele disponibile sunt la cele mai înalte standare și utilizate atât pe piața olandeză cât și pe cea internațională, având un design adaptat și perfecționat pentru a răspunde perfect nevoilor utilizatorilor și pentru a se adapta oricăror condiții de montaj și de utilizare.

Dacă doriți să vă contactăm pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos: