Dacă ai închiriat până acum o bicicletă I’Velo Urban, suntem siguri că ai văzut că fiecare stâlp de andocare al stației are atribuită o culoare – verde sau roșu. Probabil te-ai întrebat care este semnificația acestor culori, nu-i așa?

Ce semnifică un stâlp de culoare verde? Dacă observi că un stâlp are culoarea verde atunci când ajungi la stație, acest lucru înseamnă că o bicicletă poate fi închiriată sau, dacă stâlpul este liber, că o bicicletă poate fi returnată.

Mai există situația în care stâlpul este verde intermitent. Acest lucru semnifică faptul că bicicleta poate fi retrasă din stâlpul de andocare și este pregătită de pedalat sau că nu este returnată corespunzător, iar culoare intermitentă îți indică faptul că bicicleta nu este blocată.

Ce semnifică un stâlp de culoare roșie? Lumina roșie semnifică un stâlp de andocare defect sau indisponibil.

Dacă întâmpini probleme atunci când vrei să închiriezi sau să returnezi o bicicletă, poți suna la call center (021 327 57 78) și colegii noștri te vor ajuta în soluționarea problemei tale.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”