Later Edit

În urma extragerii prin intermediul random.org, câștigătorii concursului sunt:

  1. Ulerich Oliver
  2. Coman Alina
  3. Alexandru Totolan
  4. Lungu Mirela
  5. Cojocaru Magda
  6. Safer Alina
  7. Constantin Mihaela
  8. Nedelcu Daniela Mariana
  9. Nedelcu Raluca Georgiana
  10. Nicolaescu Joseph

Felicitări! Vă așteptăm până pe 20 mai la sediul I’Velo Urban din strada Prof. Ion Bogdan, nr. 21 pentru a intra în posesia cardului I’Velo. Cardul poate fi ridicat doar cu un act de identitate. 


Știm cum e la Noaptea Muzeelor, vrei să fii în cât mai multe locuri în cel mai scurt timp. Dacă s-ar putea să fii în 2 locuri deodată ar fi perfect. Putem să ne deplasăm mult mai simplu și mult mai eficient cu bicicleta. Avem o surpriză pentru voi!

Am pregătit împreună cu prietenii de la Noaptea Muzeelor un concurs pentru voi. Nu-i așa că ți-ar plăcea să mergi cu bicicleta între obiectivele de la Noaptea Muzeelor? Știm asta, tocmai de aceea mecanismul concursului este unul foarte simplu. Răspunde-ne printr-un comentariu în formularul de la sfârșitul articolului la următoarea întrebare: Care sunt cele mai importante 3 obiective la care vă doriți să ajungeți la Noaptea Muzeelor?

Așteptăm comentariile voastre până pe data de 17 mai.

Am pregătit pentru voi 10 abonamente I’Velo Urban cu perioada activă de 1 zi. Câștigătorii vor fi extrași în data de 18 mai prin intermediul random.org. Aceștia vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook și pe site.

Poți intra în posesia cardului la sediul I’Velo Urban din strada Prof. Ion Bogdan, nr. 21 până pe 20 mai.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 mai, în 45 de localități din țară printre care și București.

În București, oferta muzeelor și a evenimentelor concepute pentru Noaptea Muzeelor 2017 este foarte bogată, 53 de muzee și organizații partenere cu evenimente special concepute pentru Noaptea Muzeelor și-au anunțat participarea. Lista completă se găsește aici.

Regulamentul concursului poate fi găsit aici.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”