Știm cum e la început, avem nevoie de o motivație care să ne determine să pedălăm. Fie că de luni începem, fie de săptămâna următoare sau în prima zi din luna viitoare. Mereu avem nevoie de un motiv în plus să începem să pedalăm zilnic. Noi ne-am gândit care ar fi motivele pentru care merită să pedalăm cu I’Velo Urban.

  1. Nu ai nevoie să-ți achiziționezi o bicicletă – de foarte multe ori, principalul motiv pentru care nu mergem cu bicicleta este pentru că nu avem una.Acum nu mai trebuie să-ți irosești toate economiile pe o bicicletă performantă. Ai nevoie doar de un card I’Velo și un abonament activ.
  2. Nu am unde să-mi depozitez bicicleta – uită de această problemă, dacă pedalezi cu I’Velo Urban vei returna bicicleta într-un din stațiile automatizate atunci când termini sesiunea de pedalat.
  3. Vei scăpa de aglomerația din trafic – voi cât timp pierdeți zilnic în ambuteiajele din trafic atunci când mergeți cu mașina personală sau cu transportul în comun? Cu bicicleta nu va mai fi la fel pentru că vei avea mai multă libertate de mișcare și nu vei mai sta la coadă la semafor.
  4. Vei ajunge mereu la timp – din cauza traficului este posibil să întârzii la întâlnirile profesionale sau la serviciu. Cu bicicleta nu numai că vei ajunge mereu la timp, dar vei ajunge și mult mai repede și te vei bucura de timpul liber pentru a te relaxa.
  5. Vei fi mai zâmbitor dacă pedalezi zilnic – da, chiar așa, de fiecare dată când am închiriat o bicicletă din stațiile automatizate I’Velo Urban am ajuns mai zâmbitori la destinație. Vei fi mult mai binedispus dacă pedalezi, iar pozitivitatea este un plus în viața noastră de zi cu zi, nu-i așa?

Te așteptăm și pe tine la pedalat!

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”