Ne place să pedalăm! Fie că folosim bicicleta să ne plimbăm în zilele însorite de weekend, fie că o folosim ca mijloc de transport alternativ în toate drumurile pe care le avem de făcut în oraș. Dar v-ați întrebat vreodată când a fost inventată bicicleta? Vă spunem noi: acum 200 de ani, ca să fim mai exacți în jurul anului 1817. Oare cum arăta prima bicicletă? Istoria ne spune că prima cursă cu bicicleta a fost în jurul datei de 12 iunie 1817, iar bicicleta arăta cam așa..

Sigur, de atunci până în prezent lucrurile s-au schimbat radical și parcă ceea ce vedem mai sus este o bicicletă preistorică în comparație cu bicicletele de astăzi. Bicicleta e considerată de mulți oameni o evoluție a societății moderne în multe orașe europene și nu numai. Sărbătorim cei 200 de ani de bicicletă peste tot în lume. Fie că vorbim despre cea mai mare conferință dedicată bicicletei și mobilității urbane ce se desfășoară în Olanda sau concursul din 5 orașe din România prin care îi provocăm pe oameni să pedaleze cât mai mult, celebrăm cei 200 de ani de bicicletă.

În următoarea perioadă pregătim multe surprize pentru iubitorii bicicletei, tocmai de aceea vă invităm să ne urmăriți în continuare pe pagina de Facebook și pe site.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”