Ce zici de o seară relaxantă plină de muzică bună și distracție alături de prieteni la concertul Kings of Leon? Tu ne spui cu cine vrei sa mergi, iar noi te trimitem la concert.

Adorați de întreg mapamondul, idolii rock din Nashville, cei patru membri ai familiei Followill și ai trupei Kings Of Leon, vor susține un magnific show muzical în România sâmbătă, 17 iunie,pe Arena Națională. În același timp, te poți bucura și de un concert LP  pentru că artista americană va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings of Leon îl va susține în București.

Vrei să mergi la concert? Am pregătit pentru tine două invitații duble. Ce trebuie să faci? Intră pe pagina noastră de Facebook, caută postarea în care anunțăm concursul Kings of Leon, dă-i tag unui prieten sau unei prietene cu care vrei să mergi la concert și spune-i de ce vrei să mergeți împreună. Nimic mai simplu, nu-i așa? Așteptăm comentariile voastre până joi, 15 iunie. Vom anunța câștigătorii concursului vineri, 16 iunie, prin intermediul random.org.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de singleuri în întreaga lume și au câștigat 2 premii Grammy.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”