LATER EDIT:

După o lună întreagă în care am pedalat, a venit vremea să aflăm și câștigătorii. Au fost peste 1500 de participanți care au pedalat, însă numai unul a ales să folosească bicicletele I’Velo Relax timp de 720 de minute, echivalentul a 12 ore. Astfel, în urma clasamentului național, marele câștigător al bicicletei este: Andrei – Cristian Halibei.

De asemenea, în urma extragerilor realizate pentru fiecare oraș, câștigătorii hamacelor sunt:

–          Constanta: Paula – Alexandra Velea

–          Oradea: Diana Bordian

–          Sibiu: Valerian Barbulescu

–          Alba Iulia: Marius-Claudiu Giurea

Lista participanților o puteți regăsi aici Câștigătorii vor fi contactați telefonic de către un reprezentat I’Velo pentru a stabili cum vor intra în posesia premiilor.


A venit vara! De când așteptam momentul în care să putem pedala de dimineața până seara și să ne plimbăm cât e ziua de lungă alături de prieteni. Dar cum ar fi să fii recompensat pentru orele și kilometrii pedalați? Ar fi tare, nu?

Și noi credem același lucru, tocmai de aceea ne-am gândit că luna iunie este perfectă pentru un nou concurs. Despre ce este vorba mai exact? Este foarte simplu. În perioada 1 – 30 iunie, vino într-unul dintre centrele I’Velo Relax din Alba Iulia, Constanța, Oradea sau Sibiu, închiriază o bicicletă pentru minimum 2 ore și intri automat în concurs. Vrei să fii câștigător? Pedalează cât mai mult! Orele pe care tu le pedalezi sunt cumulate într-un clasament, iar la sfârșit cel care a mers cu bicicleta cel mai mult va fi marele câștigător. Și da, poți să fii chiar tu.

Pentru fiecare oraș va fi desemnat câte un câștigător prin tragere la sorți ce va fi ales prin intermediul random.org în data de 3.07.2017.

Probabil te întrebi ce câștigi, nu-i așa? Pentru că vara a venit și pentru că știm cât de important e să pedalezi atunci când vrei tu, marele premiu constă într-o bicicletă Sprint GTS 27.5 oferită de prietenii de la Sprint Bike. Și, pentru că ne place să vedem cât mai mulți oameni relaxați, am pregătit câte-un hamac pentru fiecare oraș în parte.

Hai, ce mai aștepți!? Pedalează cu I’Velo Relax și ia-ne premiile!

Regulamentul concursului poate fi găsit aici

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”