Bicicleta este un mijloc de transport, dar și un mod de relaxare pentru zilele însorite de vară. Fiecare ne mândrim cu bicicleta noastră și mereu ne dorim să fie cea mai frumoasă. Tocmai de aceea am pregătit un atelier foarte drag nouă și care sperăm să vă placă.

Vă așteptăm sâmbătă, 27 mai, de la ora 11:00 la Natura Fest (în parcul Izvor) la un Atelier de Împodobit Biciclete.

Despre ce este vorba mai exact? Tu vii cu bicicleta ta la Natura Fest între orele 11:00 și 14:00, iar noi îți arătăm cum să-ți decorezi coșul bicicletei tale. Noi am pregătit materiale reciclate și o să trecem împreună la treabă. O să începem să decorăm coșul bicicletei tale și te vom învăța cum să faci asta. N-ai coș la bicicletă? Stai liniștit, vom găsi o modalitate să decorăm o altă parte a bicicletei.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile!

Aflat la cea de-a treia ediție în 2017, festivalul Natura Fest va cuprinde trei zile cu o agendă culturală diversificată, care îmbină concerte acustice, ateliere creative destinate copiilor și adulților, o zonă de lounge reciclat și o zonă dedicată sportului.

Mai multe detalii despre evenimentul Natura Fest puteți găsi aici.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”