Vara este perioada în care am vrea să fim prezenți la fiecare festival ce are loc în weekend, nu-i așa? Fie că este în București, Cluj, Constanța sau Sibiu, ne-ar plăcea ca timpul să ne permită să prindem măcar puțin din atmosfera de festival.

Așa se întâmplă și cu Sibiu International Street ART Festival ce se desfășoară în perioada 3 – 9 iulie în Sibiu. Orașul e mult mai frumos și atractiv atunci când îl poți vedea de pe bicicletă. Ajungi mereu mai ușor unde ai nevoie și o să vezi orașul cu alți ochi atunci când pedalezi. Săptămâna aceasta puteți vedea Sibiul prin festivalul de artă stradală, asta pentru că Sibiu Street Art Festival este o unealtă menită să ne coloreze tuturor sufletele și să revitalizeze orașul prin culori.

Orașul va fi îmbogățit și în acest oameni cu alte lucrări realizate atât de artiști internaționali din Italia, Marea Britanie sau Portugalia, dar și de către artiști locali cunoscuți pentru realizările lor. Toate acestea le puteți vedea în perioada 3 – 9 iulie în Sibiu. Și ce poate fi mai frumos de atât? Să vezi toate aceste opere de artă la Sibiu Street Art Tour pedalând dintr-un loc în altul utilizând bicicletele I’Velo Relax.

Dacă sunteți din Sibiu sau dacă aveți drum în orașul transilvănean, nu ezitați să includeți în activitățile voastre și o plimbare cu bicicleta în cadrul festivalului Sibiu International Street Art Festival.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”