Later Edit: Vă mulțumim tuturor pentru participarea la concurs! În urma extragerii prin intermediul random.org, invitația la Neversea Festival merge către Sever Cobianu. Felicitări!

Doar câteva zile ne mai despart de momentul în care orașul Constanța se va transforma în polul distracției de la Malul Mării Negre. Peste 150 de artiști locali și internaționali vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA. Festivalul va avea loc în perioada 7 – 9 iulie pe plaja Modern din Constanța. Așa-i că ți-ar plăcea să mergi și tu?

I’Velo te trimite la Neversea

Neversea va fi locul în care te vei distra alături de prieteni. Noi am pregătit pentru voi o invitație dublă pentru întreaga perioadă a festivalului. Ce trebuie să faceți mai exact? Abonați-vă la newsletter-ul I’Velo, găsiți formularul de înscriere la finalul articolului, iar noi vom extrage prin intermediul random.org un norocos joi, 6 iulie. Așteptăm să vă abonați la newsletter până miercuri, 5 iulie, ora 23:59.

Și, pentru că știm că e mai relaxant și plăcut să descoperi orașul pe bicicletă, puteți închiria una din centrul I’Velo Relax din Constanța, situat în Gravity Parc.

Tu ce mai aștepți, hai să ne distrăm împreună la Neversea Festival!

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”