Vara a început să își intre încet, încet în drepturi, iar pentru mulți dintre noi, asta înseamnă că în curând va începe sezonul concediilor! Până atunci, însă, pedalatul zilnic ne face să fim mai #HappyLaJob.

eJobs.ro te provoacă la 30 de Zile Happy! Cu 30 de rețete pentru fericire atent selecționate și ușor de pus în practică și 30 de super premii, care mai de care mai surprinzătoare, faimosul portal de recrutare a pus la cale un plan de acțiune îndrăzneț de a crește fericirea la job. Ce zici, te bagi?

În octombrie 2016, eJobs.ro a lansat un test care punea, printre altele, întrebarea mult temută „Ești Happy?”. La puțin timp după, pe baza răspunsurilor a mai mult de 123.000 de români, cei de la eJobs au calculat și au anunțat Indexul Fericirii, de 61%, împreună cu misiunea lor de a mări numărul de oameni #HappyLaJob în 2017. Astfel, anul acesta, ei au lansat o mulțime de inițiative faine menite să împlinească acest scop, printre care și o campanie proaspăt scoasă din cuptor și cunoscută sub numele de „30 de Zile Happy”.

Așadar, tu ești pregătit să accepți provocarea? Te anunțăm că se lasă cu premii zilnice, electrocasnice si electronice faine, gadgeturi cool și cele mai tari obiecte pentru concedii și weekenduri relaxante. Tot ce trebuie să faci ca să participi este să intri pe ejobs.ro/30zilehappy, să te înscrii în concurs cu o adresă de e-mail validă, să îți confirmi înscrierea pe mail și să dai share pe Facebook uneia dintre cele 30 de rețete pentru fericire. Fii pe fază, în fiecare zi se extrage un nou câștigător și se anunță următorul premiu al zilei!

Așa că grăbește-te! Au mai rămas doar câteva zile în care poți să te înscrii și să te bucuri de premii!

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”