Pedalăm în fiecare zi către locul de muncă și vedem tot mai mulți bicicliști pe zi ce trece. Așa că ne-am gândit ce benefii ne aduce mersul pe bicicletă în fiecare zi. Nu mare ne-a fost mirarea când am observat că stilul nostru de viață s-a schimbat de când am început să pedalăm zilnic.

Avantajul cel mai mare este că nu ai nevoie de echipament costisitor sau de o bicicletă pe care ți-ai cheltui toate economiile personale. Trebuie doar să vrei să fii activ și mai ai nevoie un card I’Velo Urban. Bine, dar care sunt motivele sunt motivele să pedalez zilnic, ai zice. Hai să vedem împreună!

  1. O să scapi de traficul infernal de dimineață – zi-ne drept, cât timp pierzi zilnic în trafic dimineața sau seara la oră de vârf? Un mit despre bicicliștii urbani spune că nu ajung la timp dacă pedalează și e mai la rapid să te deplasezi cu mașina personală. Te invităm să încerci să pedalezi zilnic și să te convingi singur că nu este așa.
  2. Vei avea un stil de viață activ – pedalând zilnic am observat că suntem mult mai bine dispuși și mai energici atunci când ajunge la birou. Mai zâmbitori și mai plini de viață. Și asta se poate observa încă din primele zile de pedalat. Așteptăm să ne spui dacă a dat roade și la tine.
  3. Nu vei mai avea grija locului de parcare – de câte ori ți s-a întâmplat să ai drum în centrul orașului și să cauți minute bune un loc de parcare? Dacă vei fi biciclist urban o să scapi de această problemă pentru că, cu bicicletele I’Velo Urban, vei fi nevoit doar să returnezi bicicleta în cea mai apropiată stație de locul în care te afli.

Te invităm să te convingi singur și să devii chiar acum biciclist urban . Poți citi în următoarele articole despre cum închiriezi o bicicletă sau de unde îți poți lua cardul I’Velo.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”