Știm cât de plăcut este să te plimbi cu bicicleta prin oraș, oricând și oriunde ai nevoie. Tocmai de aceea am creat sistemul automatizat de bike-sharing I’Velo Urban.

Gândit ca un mijloc de deplasare alternativ, poți închiria singur o bicicletă dintr-una din stațiile automatizate. Sigur, există și o condiție: nu poți merge toată ziua cu bicicleta. În baza abonamentului poți avea sesiuni de pedalat, urmate de o pauză. Sesiunile de pedalat și timpii de pauză diferă în funcție de abonamentul ales.

Ai spune că nu este de ajuns timpul pe care l-am alocat. Îți putem spune că am testat să vedem cât facem dintr-o stație în alta și vei ajunge fără probleme și fără prea mult efort în locația dorită de tine.

Ne place când vedem mulți bicicliști în oraș. Așa că, dacă tot a venit vremea frumoasă, este timpul să-ți iei toți prietenii și de mâine să mergeți zilnic cu bicicleta către locul de muncă!

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”