Da, nu v-ar veni să credeți dacă v-am zice că în Amsterdam numărul bicicletelor depășește numărul locuitorilor, nu-i așa? Numărul de locuitori este undeva în jurul a 800.000 de oameni, iar numărul de biciclete este de 900.000.

În Amsterdam, pedalatul este mai mult decât o cultură, este un stil de viață pentru că oamenii se deplasează în fiecare zi pe bicicletă. Amsterdam poate fi numit unul dintre cele mai prietenoase orașe atunci când vine vorba de bicicliști. Acest fapt se datorează faptului că infrastructura pistelor de biciclete este foarte bine pusă la punct.

Pedalatul este perfect și pentru turiști! Se zice că dacă mergi în Amsterdam și nu ai mers cu bicicleta înseamnă că experiența ta nu este completă. E și normal să fie așa, poți vizita mult mai multe obiective într-un timp mult mai scurt atunci când pedalezi. Și, plus de asta, te integrezi mult mai bine în cultura lor în ceea ce privește mersul pe bicicletă.

Prin I’Velo Urban, sistemul tău automatizat de bike-sharing, ne dorim să ajungem și noi la un număr cât mai mare de oameni care pedalează în București. Și, în același timp, să facem din București un oraș mult mai prietenos pentru bicicliști.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”