Ai spune că Bucureștiul nu este unul dintre orașele frecventate de bicicliștii. În fiecare zi vedem foarte mulți oameni care pedalează către locul de muncă, care se deplasează mai ușor pe bicicletă sau care se plimbă relaxați în parcuri.

Ne place să pedalăm zilnic și cunoaștem foarte mulți oameni care fac asta zilnic, către locul de muncă sau în drumurile pe care le au de făcut în oraș. Pentru un biciclist urban este foarte important traseul pe care-l alege.

Noi am realizat câteva heatmap-uri prin care puteți vedea care sunt cele mai frecventate rute bike2work, cele mai aglomerate intersecții ce ar trebui evitate, dar și rutele cele mai frecventate de bicicliști.

Prin intermediul a 45000 de curse înregistrate în aplicația I’Velo (disponibilă pentru Android și iOS) am putut analiza cele mai frecventate rute. După cum puteți vedea și în imaginile de mai jos, rutele pe care bicicliștii au pedalat cel mai des sunt arterele centrale ale Bucureștiului, dar și zona de nord a capitalei.

Te așteptăm și pe tine să pedalezi în fiecare zi, poți utiliza bicicletele I’Velo Urban pentru orice drum pe care-l ai în oraș sau bicicletele I’Velo Relax pentru a ieși cu prietenii la o sesiune de pedalat în parc!

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”