Vremea rece nu ne sperie, așa că te așteptăm să pedalezi până la Salonul bicicletei, cea mai mare expoziție de biciclete din România. I’Velo Urban nu poate să lipsească din cadrul expoziției și vă așteaptă in perioada 9-11 martie cu foarte multe surprize.

Salonul  bicicletei 2018 este locul în care își dau întâlnire iubitorii de biciclete, indiferent de vârstă, profesioniștii din industria bicicletei, sportivii și comunitățile de bicicliști.

Poți testa în premieră noile modele de biciclete 2018. 4 pavilioane (C1, C2, C4, C5) din cadrul Romepo te așteaptă să pedalezi și să compari aproape 1.000 de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi și stridere.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpară un souvenir din Zona de Handmade și souveniruri. Nu uita, doar la Salonul Bicicletei poti teste biciclete electrice din toate brandurile.

I’Velo Urban este un proiect al Asociației Green Revolution, dezvoltat împreună cu partenerii Raiffeisen Bank și Kaufland România. Rețeaua de stații automatizate, prin intermediul căreia pot fi închiriate bicicletele  I’Velo Urban, este prezentă în București și deservește  atât zonele centrale foarte aglomerate, cât și  pe cele din proximitatea centrelor de afaceri din nordul Capitalei. Rețeaua este amplasată în vecinătatea pistelor de biciclete și este complementară mijloacelor de transport în comun.

Stațiile I’Velo Urban se găsesc în zonele Sky Tower Raiffeisen, Arcul de Triumf, Piața Charles de Gaulle, Kaufland Barbu Văcărescu, Piața Victoriei, Strada Tunari, Piața Romană, Piața Revoluției, Piața Universității, Centrul Vechi, Piața Unirii, Piața Alba Iulia.