I’Velo te premiază în Săptămâna Mobilității

De 200 de ani, bicicleta rezistă alături de noi și oricâte sute de ani s-ar aduna, vom avea mereu motive serioase pentru a păstra bicicleta în viețile noastre.

În Săptămâna Mobilității, o campanie anuală a Comisiei Europene care promovează mobilitatea urbană curată şi durabilă, I’Velo te premiază pentru că ai grijă de orașul tău și alegi bicicleta pentru transportul zilnic.

În săptămâna 16 – 22 septembrie, poți câștiga 21 de abonamente I’Velo lunare pentru trotinete și biciclete, pentru că ești responsabil.

La acest concurs se pot înscrie toate persoanele care achiziționează unul dintre serviciile I’Velo de mai jos:

  • abonament lunar, cu un număr nelimitat de utilizări ale bicicletelor în perioada de valabilitate – 49 lei;
  • abonament lunar, cu un număr nelimitat de utilizări ale bicicletelor și trotinetelor electrice în perioada de valabilitate – 99 lei;
  • abonament anual, cu un număr nelimitat de utilizări ale bicicletelor în perioada de valabilitate – 149 lei;
  • abonament anual, cu un număr nelimitat de utilizări ale bicicletelor și trotinetelor electrice în perioada de valabilitate –  365 lei;
  • „One pass” tichet unic care permite închirierea unei singure biciclete pentru un interval de maximum 2 ore – 10 lei;
  • „Pay per Use” sistem de plată aplicabil exclusiv Serviciilor de Închiriere a trotinetelor electrice, la accesarea efectivă a unui singur Serviciu de Închiriere pentru o trotinetă electrică, costurile relevante fiind variabile în funcție de durata utilizării Serviciului de Închiriere pentru trotinete electrice – 2 lei tarif pornire si 0,5 lei/ minut de utilizare.

Mai multe detalii despre concurs și regulamentul, aici

Ne bucurăm ca, împreună cu voi, să susținem mobilitatea urbană pentru un stil de viață sănătos și activ, dar și pentru un oraș mai verde, mai sănătos, mai puțin poluat!

Ivelo este un serviciu de bike-sharing, pe care l-am construit, îmbunătățit și pe care vom continua

Descarcă noua aplicație I’Velo! Încearc-o, sigur o să-ți placă!