a

aa

Pentru că știm îți plac plimbările relaxante prin oraș și prin parc, ți-am pregătit ONE PASS.

Cu ONE PASS utilizezi bicicleta o singură dată, timp de 2 ore și este activat în momentul preluării unei biciclete dintr-o stație automatizată. Plimbarea se încheie atunci când returnezi bicicleta la oricare stație automatizată, returnarea trebuind să fie făcută pe perioada celor 2 ore. Poți achiziționa oricâte ONE PASS vrei. Prețul PASS-ului este 10 lei.

Este mult mai simplu să închiriezi!

Dacă ai mai închiat de la centrele noastre Relax sau din sistemul nostru de bike-sharing, poți să-ți iei un ONE PASS prin intermediul aplicației mobile I’Velo. Iar dacă nu ai mai utilizat serviciile I’Velo trebuie să te prezinți la unul dintre centrele noastre pentru a-ți face un abonament. Ne găsești în Parcul Herăstrău (ieșirea de la stația de metrou Aviatorilor), Parcul IOR (intrerea pe la Globul Pământesc) și la sediul nostru din str. Ion Bogdan, nr. 21.

Tot ce-ți trebuie pentru a închiria este:

  1. un smartphone cu Android sau iOS;
  2. un cont bancar.

a

Pașii de urmat:

  1. Descarci aplicația;
  2. Îți creezi un cont nou sau să te autentifici cu Facebook-ul;
  3. Intri în modulul de închirieri și finalizezi autentificarea;
  4. Îți achiziționezi un ONE PASS direct din aplicația mobilă;
  5. Te duci la bicicleta pe care o vrei, scanezi codul QR de pe stâlpul de andocare, bicicleta este deblocată și o extragi din dock;
  6. Pornești la pedalat;
  7. Returnezi bicicleta la oricare stație automatizată I’Velo Urban.

Cu aplicația I’Velo închiriezi o bicicletă de la stațiile automatizate mult mai simplu și rapid, prin simpla scanare a unui cod QR. Astfel te duci direct la bicicleta pe care o vrei, deschizi aplicația I’Velo, scanezi codul QR de pe stâlpul de andocare, bicicleta se deblochează, o iei și începi să pedalezi. Este atât de simplu! Aplicația I’Velo se poate descărca GRATUIT din App Store sau Google Play.

a

Ne găsești 24/24 ore, 7/7 săptămână, 365/365 de zile!

Depășirea celor 120 de minute de grație atrage costuri suplimentare.

Costuri suplimentare: