Orice biciclist care se respecta are, cel putin o aplicatie cu care isi masoara distantele parcurse. I’Velo este prima aplicatie 100% romaneasca, dezvoltata si adaptata local nevoilor biciclistilor urbani de catre Green Revolution.

I’Velo este o aplicatie de tracking, dar si un adevarat instrument de comunicare pentru comunitatea biciclistilor. De exemplu, atunci cand apare un eveniment pe traseu (trafic, obstacol, furt, SOS), biciclistii pot raporta aceste incidente, care sunt preluate automat sub forma de alerte pentru ceilalti.

I’velo este in acelasi timp harta biciclistului urban, prin care aplicatia dezvaluie locuri prietenoase cu biciclistii, fiind si un adevarat ghid de orientare in oras.  Intr-o zi aglomerata, chiar si cu bicicleta, cu I’Velo poti identifica si genera, pe baza informatiilor si rutelor introduse de utilizatori, ruta ideala ca sa ajungi in cel mai scurt timp la destinatie.

Cu aplicatia I’velo se monitorizeaza traseele participantilor in proiectul Bike2Work, o campanie europeana care incurajeaza angajatii sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport de acasa la munca si invers.

Daca v-am convins de utilitatea aplicatiei I’Velo, o puteti descarca gratuit din App Store și Google Play.

Abonează-te la newsletter și primești informații despre pachete, reduceri, sfaturi, noutăți și evenimentele pe care le organizăm în cadrul proiectelor noastre de biciclete.

I'Velo » Icon „Newsletter”